22 Απριλίου 2007

 

«Δημοκρατία – Διαφάνεια: Οι προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ»

 

Σήμερα βρισκόμαστε ανάμεσα σε μια βαριά επέτειο, την επέτειο της δικτατορίας, και σε μια πανευρωπαϊκή ελπίδα, στην ελπίδα σήμερα το βράδυ να ανατραπούν οι πολιτικοί συσχετισμοί στη Γαλλία, σε μια χώρα που έχει προικοδοτήσει σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο τις μεγάλες αξίες της Γαλλικής Επανάστασης, την ίδια την έννοια της πολιτικής, τη διάκριση ανάμεσα στην Αριστερά και τη Δεξιά, τις μεγάλες ιδέες της ελευθερίας της ισότητας και της αδελφοσύνης. Ευχόμαστε στην υποψήφια του Σοσιαλιστικού Κόμματος τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ καλή επιτυχία.

6 Οκτωβρίου 2007

Συντρόφισσες και σύντροφοι,
«ουδέν κακόν αμιγές καλού».
Το δυσμενές εκλογικό αποτέλεσμα και η κίνηση της διαδικασίας εκλογής  νέου Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ μας έφερε ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κοινωνίας.

    7 Οκτωβρίου 2007


Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την έγκριση της υποψηφιότητάς μου. Το θεωρώ πολύ μεγάλη τιμή και αναλαμβάνω ενώπιόν σας και ενώπιον του κόσμου της παράταξης την ηθική υποχρέωση να τιμήσω την εμπιστοσύνη που δείχνετε σήμερα στο πρόσωπό μου για την ιδιότητα του υποψηφίου Προέδρου. Αυτό είναι ήδη πάρα πολύ σημαντικό από μόνο του.

12 Οκτωβρίου 2007


Όπως καταλαβαίνετε, είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για μένα, μετά από πολλά χρόνια βρισκόμαστε μαζί. Σήμερα ζω ξανά την παιδική μου ηλικία, τα ωραία καλοκαίρια που έχουμε περάσει εδώ, οι παλιότεροι το θυμούνται, οι νεότεροι ίσως το έχου ακούσει.

12 Οκτωβρίου 2007


Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Ταμυναίων. Προέρχομαι από το Τραχήλι και ξέρω πολύ καλά την περιοχή, τις ανάγκες της, τον πόνο της, τις προτεραιότητές της. Και η σημερινή μου επίσκεψη είναι μία επίσκεψη-υπόσχεση πως θα είμαστε μαζί πάντα, πως θα είμαι κοντά σας κάθε στιγμή και κυρίως τώρα, που έχει δοκιμαστεί, η Εύβοια, που έχει δοκιμαστεί ο Δήμος Ταμυναίων, μέσα από την εθνική τραγωδία των πυρκαγιών του καλοκαιριού.