Αθήνα, 25 Απριλίου 2013
Δήλωση Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, κατά την επίσκεψή του στα εργοτάξια στην Ολυμπία Οδό
Ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη από μηνύματα αισιοδοξίας, ασφάλειας και προοπτικής. Τα έργα αυτά, οι οδικοί άξονες, ενδιαφέρουν τον κάθε Έλληνα γιατί μπορεί να λειτουργήσουν ως μοχλός για την επανεκκίνηση της οικονομίας.
Έχουμε περάσει πολλά, δραματικά, τα τελευταία τρία χρόνια και δικαιούμαστε ως έθνος, τώρα ν’ αρχίσουμε να δρέπουμε κάποιους καρπούς. Μέσα σε μια Ευρώπη ανασφαλή, νευρική, πρέπει να θωρακίσουμε την πατρίδα μας.
Εμείς αγωνιζόμαστε, παλεύουμε, διαπραγματευόμαστε. Δεν είναι η ώρα για μιζέριες και διάσπαση του εθνικού μετώπου. Χρειάζεται αλήθεια, δουλειά και ενότητα.
Σας ευχαριστώ.
Επίσημος Εορτασμός 25ης Μαρτίου 2021 στο ΑΠΘ | Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον Ευ. Βενιζέλο
Περισσότερα...
23.9.2020 Ο Παύλος Τσίμας συζητά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο | Η Ελλάδα Μετά IV: Μετά (; ) την πανδημία
6.6.2019 Αποχαιρετιστήρια ομιλία Ευάγγελου Βενιζέλου στην Ολομέλεια της Βουλής
13.2.2019, Ευ. Βενιζέλος Βουλή: Οδηγούμε τη χώρα σε θεσμική εκκρεμότητα, κολοσσιαίων διαστάσεων
20.12.2018, Ομιλία Ευ. Βενιζέλου στην παρουσίαση του βιβλίου «Η Δημοκρατία μεταξύ συγκυρίας και Ιστορίας»
8.3.2018, Ευ. Βενιζέλος: Ετοιμάζεσθε όχι για την καθαρή έξοδο της χώρας, αλλά για τη βρώμικη δική σας έξοδο από την εξουσία