Κυριακή του Πάσχα, 4 Απριλίου 2010


Στη Ρεντίνα, ο κ. Βενιζέλος δήλωσε:

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας στέλνουν σήμερα ευχές με το Χριστός Ανέστη σε όλον τον ελληνικό λαό, ευχές σταθερότητας, ασφάλειας, ελπίδας, αισιοδοξίας και προοπτικής. Γιατί η Ανάσταση βρίσκεται μέσα στις δικές μας δυνάμεις και γιατί ο ελληνικός λαός δικαιούται να είναι αισιόδοξος, δικαιούται να διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον.

Περνάμε μια δύσκολη στιγμή, περνάμε μια βαθιά κρίση, αλλά αυτή θα μας οδηγήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές, θα διασφαλίσει μακροπρόθεσμα μια πετυχημένη, ανταγωνιστική πορεία της χώρας και θα αναβαθμίσει τα εισοδήματα που τώρα δοκιμάζονται και πολλές φορές μειώνονται.

Άρα το μήνυμα του Πάσχα, που είναι μήνυμα παντοτινό, το μήνυμα της Ανάστασης, που πάντα τη βρίσκουμε όταν τη ζητάμε, είναι ένα μήνυμα πολιτικά και οικονομικά αισιόδοξο.
* Δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου κατά την επίσκεψή τους την Κυριακή του Πάσχα στις Στρατιωτικές μονάδες στη Ρεντίνα και τον Λαγκαδά. Συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Φραγκούλη Φράγκο, ο κ. Βενιζέλος τσούγκρισε αυγά και αντάλλαξε ευχές.
Στη Ρεντίνα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε την Α’ Ταξιαρχία Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Β’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Θεόκλητο Ρουσάκη και τον Διοικητή της Α’ Ταξιαρχίας, Ταξίαρχο Ζαχαρία Βερίγο.
Στη συνέχεια, ο κ. Βενιζέλος επισκέφθηκε την 194 Μοίρα Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων στον Λαγκαδά, παρόντων του Διοικητή της 1ης  Στρατιάς Αντιστρατήγου Γεωργίου Παπαδάκη και του Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού Αντιστρατήγου Γεωργίου Νακόπουλου.

Tags: Δηλώσεις 2010